Sunday, January 13, 2008

Januarbarn!



Jeg har laget to par babysokker til to guttebabyer som kommer i januar, og en lue til en tredje! Babysokkene er laget i garnet som kom i sokkegarnklubben, superwash merinoull! Det ene paret er dekorert med små togknapper. Lua er strikket i regia sokkegarn, denim farge! Bildene blir større hvis du klikker på dem!


På tide å vise frem verdens søteste hund igjen! Birk er nå blitt 11 måneder!

8 comments:

Charlotte said...

Så koselige gaver du har laget! Tøft bilde av hunden også.. hehe... Ser ut som en skikkelig go'ing det der... c",)

Anki said...

Ser ut som om det blir ett gutteår dette. Har og flere guttebabyer i vente i vår omgangskrets. Flotte gaver du har laga.
Birk er liten stor sjarmør!

malla-b said...

Fine gaver du har laga. Kjempefin hund du har.

Frk.Badegakk said...

Utrolig søte baby klær=D Flink har du vært! Og nyyyydelig voff daaaa!=D

Anonymous said...

Så søte gaver du har laget. Birk ser virkelig ut som en flott hund, nesten like gammel som vår Shila. Den flotteste blandingshunden du kan tenke deg...hihihi.
Randi
http://blogg.hobbyboden.com/randi

Anonymous said...

Det var noen utrolig søte sokker og lue du har strikket! Hvor fant du oppskriftene hen? Fikk lyst til å prøve meg på de jeg og... ;) Kjempefin blogg du har forresten! :)

Anonymous said...

Takk for hilsen på bloggen min... Ja Ludde har hatt noen tøffe og søvnløse netter og dager. Han blir to år nå i februar. Det er først nå han har begynt å styre med damene :)
Birk var helt nydelig:)

Strikkejenta said...

Så søte sokker! Skal også prøve meg på noen slike snart tror jeg. Og gøy å dekorere dem litt anderledes:)Blir flotte gaver.

Fin hund!