Friday, February 23, 2007


Da har jeg strikket min første mønster-sokk, hedera. Fargen på bildet ble litt blass, er i blåtoner. Ser litt tynn ut neders også, det er den egentlig ikke. Må nesten hjem til mamma og spørre om hun kan maskesammen tåa, for d kan ikke jeg.. Håper ellers at et opalnøste (100g) holder til en sokk til. Oppskriften finnes på norsk her.

Sunday, February 18, 2007

Alpakkasokker!


Litt garnslanking resulterte i sokker i reste-alpakka garn!

Thursday, February 1, 2007


To kjempe gode puter i svalegarn! Er fast inventar i sofaen til Ingvar, og de er kjempe godt å legge hodet sitt på hvis man er litt sliten..

Ble mye på en gang i dag... Dette sjalet ble jeg ferdig med i går, men har ikke orket å feste trådene enda.. Er strikket i alpakkagarn, og fikk en fin hullbord øverst! Fargen er egentlig litt mørkere enn på bildet. Vanskelig å ta bilder av sjal uten person inne...

Babysokker? Ble litt større en jeg tenkte, og vet ikke helt hvem som kan passe inn i disse... Men ble veldig søte, og lett å lage med garn fra opal.
Legger ut bilder av noen gamle prosjekt!



Luer som ble heklet i vamsegarn til den store gullmedalje for noen år siden!

Sjal i kitten mohair garn som ble brukt MYE i fjor vinter! Paljetter på det rosa. Er forresten mamma som har strikket det turkise! Det svarte sjalet er heklet i alpakka, og tok nesten et år å få ferdig. Men brukes hver dag nå!